Retur

Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare kjøpt på AD-UNDAS.no? 

Du som kunde står selv ansvarlig for retur av varer du ikke øsnker å beholde eller ønsker å bytte. Vi har 14 dagers angrerett.

1.  Du kan sende varen i retur til butikken. 

  • Fyll ut returskjemaet og send det sammen med produktene du vil returnere. Du kan gjenbruke posen som varene ble sendt i.
  • Pass på å send pakken med sporing. Du er ansvarlig for forsendelsen frem til vi har mottatt den i retur.
  • Vi anbefaler å bruke bring/posten.
  • Husk å be om kvittering med sporingsnummer når du leverer returen. Dette er forsikringen din dersom pakken forsvinner.
  • Vår retur transittid er på 6-12 dager.

2.  Besøke vår butikk i Markensgate 46, 4612 Kristiansand.

Vi kan dessverre ikke utbetale kontant i butikken eller bytte varen der da vi ikka har noe system for dette på nåværerende tidspunkt, men videresender retur hendvendelsen til vår nettbutikk ansvarlig. Da vil enten fakturaen din fra Klarna bli kreditert, eller hvis du har betalt på kort få pengene tilbake på konto. Retur i butikk er selvfølgelig uten administrasjonsgebyr. 

Returnering av pengene fra vår side vil skje innenfor 3-5 dager fra vi mottar pakken din i vår butikk. Det kan ta litt tid før pengene kan ses på kontoen din. Dette skyldes ventetid i forbindelse med overføring av penger hos bankene. Eventuelle leveringskostnader returneres ikke.      

Merk:

Du kan miste ditt kjøpsbeløp, helt eller delvis. Dette skjer hvis varens verdi er forringet fordi du reelt har tatt varen i bruk, den har blitt beskadiget i din varetekt, du har håndtert varen på en annen måte enn nødvendig for å kunne fastslå varenes art, egenskaper og den måten som den fungerer på. Legg merke til at den originale emballasjen kan være en viktig del av varens verdi. AD-UNDAS.no fastsetter verdiforringelsen. 
  
Som utgangspunkt nedskrives varer med bortkommet eller beskadiget emballasje med minimum 20 %, og varer som har blitt tatt i bruk eller på annen vis beskadiget nedskrives med minimum 80 %. Dersom varen vurderes uselgelig, vil verdiforringelsen være 100 %.
     
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å bytte varen min til en annen vare?
Da skal du returnere din vare, se vennligst det forrige avsnittet. Deretter er du nødt til å gjøre et ny bestilling på webshoppen. Dette skyldes at ved en differanse i prisen på varen, har vi bruk for at du taster inn dine kredittkortopplysninger igjen, da vi ikke har adgang til denne informasjonen. Når vi har mottatt returvaren i butikken, tilbakefører vi beløpet til deg. Husk å fylle ut og vedlegge returseddelen. Fraktkostnader dekkes ikke.
  
Hvordan kan jeg få pengene mine tilbake?
Behandlingsperioden varierer mellom 3-5 virkedager etter at vi har mottatt dine returnerte varer i butikken i Kristiansand til vi refunderer pengene. Når vi har sjekket varenes tilstand og klargjort en returnering, vil du bli informert via e-post. Eventuelle leveringskostnader returneres ikke. Refunderingen vil skje via samme betalingsmetode som ble brukt ved kjøp av varen. 

Varene jeg har mottatt er ikke de riktige eller har feil. Hva bør jeg gjøre? 
Hvis du har mottatt en vare som er ødelagt eller ukorrekt i forhold til ditt kjøp, vil vi refundere varens verdi og returkostnader så snart vi har mottatt en henvendelse fra deg og behandlet saken. Vi vil heretter vurdere hva som skal skje med den varen du har mottatt. Ta kontakt med vår kundeservice så snart som mulig via e-post: web@ad-undas.no.
    
Jeg har returnert en vare, men pengene har ikke gått inn på kontoen min ennå. 
Når du ønsker pengene utbetalt for en vare du har sendt retur, kan du forvente 7-10 dager fra den dagen vi mottar varen til pengene kan ses på din konto. Dette skyldes administrasjon og håndtering av bankoverføringen. Dette er den transittiden bankene bruker på å flytte pengene rundt.
   
Vi vil behandle din returnering innenfor 3-5 virkedager, og du vil motta en melding om at din retur er behandlet og godkjent fra AD-UNDAS.NO

kunder på Svalbard 

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 160,- .